essay on nature protection writing a phd thesis conclusion diwali short essay in punjabi language best way to start a narrative essay how to write problem statement in research proposal ppt health research paper topics for college students descargar ejemplo de curriculum vitae word
szept 172012
 

…nem akarok mást csak futást és…és…és valamit, ami ide illik és még rímel is. Hiába no, nem vagyok egy Lukács Laci. Ebből a Tankcsapda számból csavarintottam ki a fenti, némileg átalakított, és befejezetlenül hagyott kétsort:


Most éppen ez tetszik a legjobban futás közben. Elég jó lendületet tud adni. Van még pár ilyen kedvenc futózeném, majd linkelem azokat is.

Ma reggel volt a hétfő reggeli kettlebel edzés, gondolom, mert hétfő van. Szerintem nagyon jó volt. Az van, hogy bár érzésre nem csinálunk több (nehezebb, komplikáltabb) gyakorlatokat, mint ahova eddig jártam, mégis sokkal intenzívebbnek – és ezáltal fárasztóbbnak – érzem az új helyen az edzéseket. Lehet, hogy csak a korai időpont miatt. A fárasztósága (van ilyen szó?) ellenére mégis teljesen fittnek, és munkára késznek érzem magam utána. Most akkor már én sem értem, hogy fárasztó, vagy energiát adó-e az edzés, de végül is lehet, hogy is-is. Mindenestre élvezem, és ez jó.

Amit ma még élveztem, ahogy a címben is utaltam rá, az egy 10 km-es kényelmes kis futás volt a Rákos-patak mentén a Kerepesi úttól az M3-ig, és vissza. Kellemes idő volt, bár már sötét mikor elindultam. Szokni kell még, hogy hétköznap már nem nagyon lesz alkalmam világosban futni. A tempó teljesen kényelmes 6 perc körüli volt, semmi erőlködés, végig jó zenék, közepesen alacsony pulzus, és vigyorgás. Ilyennek kell lennie egy futásnak! Az utolsó pár km-en azért kicsit gyorsítottam, de valamiért elkezdett fájni mind a két talpam, de főleg a bal, és főként a nagylábujjam környékén. Gondoltam nem törődök vele, majd elmúlik, de végül is csak megállás után maradt abba a fájás.

Valami hasonlót éreztem szombaton is a futás vége felé, akkor azt hittem, hogy az átázott cipő miatt van, de most biztos, hogy nem volt vizes. Mindegy, holnap megint megyek, meglátom, hogy előjön-e a fájás.

A futás adatai erre vannak: http://www.endomondo.com/workouts/hGQV0tDx8CU