sqa higher english essay examples administrative assistant admin assistant cover letter sample how to write a great college graduation speech does a lot of money really make you happy essay ent530 business plan presentation mera priya cartoon doraemon in hindi essay how i spent my holidays essay for class 8 persuasive essay drug abuse
szept 182012
 

http://www.endomondo.com/workouts/g3QKzc7Cl1M Ezt futottam ma. Hasonló volt a tegnapihoz, csak most a másik cipőmben mentem, hogy kiderüljön, abban is fájni fog-e a lábam. Nos, a kísérlet sikerült, és jelentem, hogy sokkal kevésbé fáj (na jó, szinte egyáltalán nem) a talpam. Annál jobban a térdem. Eszembe is jutott futás közben, hogy azért cseréltem le ezt a cipőt, mert fájt benne a térdem. Akkor most az újat is cseréljem le? Nem fogom. Még alig van benne pár száz km, bírnia kell még. Meg a lábam különböző részeinek is.

Nagyon nem is lehet erről többet írni, talán csak annyit, hogy most, ha lehet még jobban élveztem a futást, mint tegnap. Megint az egyórás rock válogatásomat hallgattam, amiben főleg feszes tempójú zenék vannak, de a függetlenítve a mozgásomat tőlük tudtam 6 perces km-eket menni. Néha-néha azért vitt volna a lendület, de csak a végén húztam meg egy picit.

Röviden: szuper volt! Holnap pedig Margit-sziget, juhé!