how to state a source in a research paper business plan for clothing manufacturing company fazer curriculum vitae gratis online p&o mppt thesis role of student in environment essay
szept 262012
 

…de nem ment. Sétálok haza, és már csak a meleg teára gondolok. Meg arra, hogy korán lefekeszem, hátha holnapra kialszom.

Az egész még valamikor a hét végén kezdődött, valószínűleg akkor öltöztem túl alul a hűvösebb időben. Viszonylag gyorsan mutatkoztak az elő jelek, de nem vettem róluk tudomást. Úgy voltam vele, hogy egy kis orrfújással, enyhe torok kaparással még lehet futni. Végül is futás közben minden jó volt még tegnap is. Ennyire volt jó. Bár három (!) póló volt rajtam, mégis fáztam, ezt azért kicsit rossz jelnek vettem. Ettem is a citromot napközben rendesen, de sajnos nem segített eléggé, ma délutánra már kezdtem sűrűbben fújni az orrom, és valami köhögésfélét is sikerült produkálnom. Az edzéstervben viszont ott volt négy kör a szigeten. Akkor menni kell. Mentem is. El is kezdtem futni. Aztán egy kör után abbahagytam. Akkorra már nagyon rossz volt a közérzetem, folyt az orrom, szerintem lázas is voltam. Nyújtottam egy kicsit, lezuhanyoztam, majd hazafelé vettem teát.

Úgyhogy most itt ülök, és iszom a meleg teát (elfogyott, mindjárt csinálok másikat), és nemsokára lefekszem, hátha holnapra kialszom.