should you put a date on a cover letter application letter format for bank account close how to make a curriculum vitae for job application how to reference a phd dissertation aqa gcse geography river tees case study case study on street vendors in india how to create research paper in ieee format example of executive summary for business plan
okt 012012
 

Nos, még nem gyógyultam ki a náthámból teljesen. Az elmúlt napokban annyi teát ittam, mint az azt megelőző évben összesen. Sőt, csütörtökön futás helyett bent maradtam dolgozni (mi mást csináljon az ember: fut vagy dolgozik 🙂 ), majd hazaérve alkalmaztam a nagy bögre meleg tea, kis kupica pálinka bele gyógymódot. Annyi haszna lett, hogy izzadtam a takaró alatt, mintha a Szaharában futnék résztávot. Végül is kettlebelre sem mentem pénteken, ahelyett is dolgoztam. Napközben már jobban voltam, örültem, hogy a másnapi dunaújvárosi fuóversenyen már teljesen jól leszek, de délutánra megint rámjött a köhögéses-orrfújásos játék.

Munka után indultam Rácalmásra, ahol sörrel borogattam torokrészen, persze belülről. Itt határozottan jól voltam. 🙂 Reggel időben keltem, mert azt terveztem, hogy a 3300 m-es futóverseny helyszínét – bemelegítésként – futva közelítem meg. Ez hozzávetőleg 10 km-t tett ki. Ettem reggelire magokat, majd egy óra alatt kényelmesen letudtam a tízest. (http://www.endomondo.com/workouts/kVgClzHHVRE) Kellemes idő volt egy hosszú ujjú, rövid ujjú kombóval oldottam meg a dolgot, később még kicsit melegnek is bizonyult az összeállítás. Futás közben szinte egyáltalán nem éreztem, hogy meg lennék fázva, bár egy picit talán többet törölgettem az orrom, de ezen kívül semmi különös.

A futóverseny jó volt. Két futamot szerveztek, az egyik az “örömfutás” 2500 m, a másik a “verseny” 3300 m távot jelentett. Én “versenyeztem”, kaptam rajtszámot, meg pólót, meg tombolához karszalagot, aminek a sorsolását nem vártam meg. Nem voltak túl sokan a hosszabb távon, a rövidebbre azonban már összejött párszáz ember. Elég gyorsan kezdtem, megfutottam eddigi leggyorsabb kilóméteremet, ami 4:27-es időt jelent. Ez nekem jelenleg még nagyon gyors, volt is mindenféle bajom a hátralévő 2000 m-en. A második ezer már “csak” 4:41 lett, majd a végére még pont kijött egy 5:06. Szóval lassultam rendesen, a tizenévesek úgy mentek el mellettem, mintha állnék. Nem tudom mitől ilyen fürgék, de kell nekem is belőle. 🙂 (http://www.endomondo.com/workouts/p2l7LgcYVeY)

Kis pihenő után hazafelé vettem az irányt, persze futva. Nem ment már olyan jól, mint egy órával azelőtt a másik irányba. Kétszer is megálltam vizet venni, jó esett kifújni magamat. Végül csak hazaértem, és így visszagondolva, jó kis futós futós délelőtt volt. (http://www.endomondo.com/workouts/oHe8Jb46ZvY)

Vasárnap a szokásos pihenőnapomat tartottam, és ma sem futottam, iszom még mindig a teát. Voltam ma átvenni a BSI-ben a rajtcsomagomat a hétvégi Spar Maratonra. Egyelőre nem a maratoni távot teljesítem, csak a rövidebb, 30km-eset, de az is kihívás lesz, még sosem futottam ennyit egyszerre. Ha már ott voltam a BSI-ben, akkor persze benéztem a Spuriba is, és vettem egy jó kis meleg futó pulóvert, meg egy hosszú, meleg futó nadrágot. Várom már a hidegben futást, kiváncsi vagyok, hogy fogok-e fázni. Remélem nem.

A héten még szerdán terveztem egy 10 km-es Margit-sziget futást, aztán pihi (vagyis még egy kettlebel lesz pénteken). Holnap megyek a MindenFutás Egyetemére, kíváncsian várom.

Azt hiszem ennyi.