what is in an introduction paragraph for a research paper research proposal topics on education essay writing my future plans indian culture and tradition essay deep sea essay topics driving miss daisy essay topics
nov 052012
 

Csütörtökön még délelőtt hazaindultam Rácalmásra. Szép idő volt, futáshoz pont ideális. Futottam is vidáman az őszben.

Pénteken szintén a jobbik arcát mutatta az ősz, így hát az edzéstervben szereplő mennyiséget az előző napihoz hasonló útvonalon tudtam le.  Ennek egy része a rácalmási Duna-parton vezet, ami nagyon felemelő látványt nyújt ilyenkor, ahogy sok színben pomáznak a fák, illetve a lehullott avar miatt a föld is. Öröm ilyen helyen futni, még akkor is, ha az utolsó két km-en elég meredek emelkedőt kell megmászni.

Szombaton rendezték Pusztaszabolcson a Négy Évszak Maraton őszi fordulóját, ami egy 10 km-es verseny, és részt vettem rajta én is. Ott voltam a nyári eseményen is, a célom most annak az időnek a megdöntése volt. Ez nem sikerült, nagyon elfutottam az elejét, így 30 másodperccel rosszabbat futottam, mint nyáron. Az utolsó 3 km-en sokat segített egy futótársam, aki ismeretlenül is bíztatott, hogy gyerünk, menjek, már nincs sok hátra. Köszönöm Neki! Ezek sezrint kívülről is látszott, amit belül éreztem, hogy eléggé droid mozgásom van már. Hiába gyors volt az eleje nekem nagyon. Levontam a következtetéseket.

Vasárnap volt a hosszú futás napja, ami ezúttal 23 km-t jelentett. Kicsit túlöltöztem, és egy idő után el is szomjaztam, így 15 km környékén már nem volt természetes a mosolyom. Volt olyan pillanat, amikor arra gonsoltam, hogy kellene egy kicsit sétálni ebben a kellemes időben, de végül mindig meggyőztem magam, hogy futva hamarabb érem el az életet jelentő közkutat Rácalmáson. Ez a kút remek helyen van, pont annak a 2 km-es emelkedőnek az aljában, amiről fentebb már írtam. Tehát ittam, majd tovarobogtam, 23 km-nél pedig sétára váltottam, teljesen kifutottam magam. Az endomondo így emlékszik minderre.

Ma pihenő, holnap Mindenfutás Egyeteme, szerdán pedig az utolsó résztávozás.