supporting statement / cover letter for british council cover letter sample warehouse associate essay on christmas tree in english crea tu curriculum vitae facil sample essay test in english spanish interpreter cover letter sample why should i deserve this scholarship essay what would you do to make the world a better place essay
febr 132013
 

Hétfőn beneveztem a Spar Maratonra. Meg a Nike Félmaratonra. Meg a Vivicittára. Már érzem a futószezon szelét. 🙂

Ennek megfelelően folytattam a téli futkározásaimat, például a múlt hét csütörtökön, így. Itt azért már éreztem a térdemet, de nem is futottam sokat, meg pénteken úgyis pihenő volt, szóval mentem bátran. Szombaton voszont nem vállaltam a dimbes-dombos Duna-partot, helyette inkább mentem egy Rácalmás-Kulcs-Rácalmás kört síkon. Kicsit így kevesebb lett a kilométer, de legalább a térdem nem fájdult meg, és vasárnap már bevállalhattam a szokásos hétvégi utamat. Persze amilyen szép idő volt szombaton (mármint a körülményekhez képest szép… hideg és borús, de száraz), olyan rossz lett vasárnapra: fújt a szél és esett egy kis hó. Éjjel is, meg a futás közben is. Így reggel még a friss hóban tudtam futni. Az élmény megfizethetetlen. 🙂 A Pega Shield viszont remekelt ilyen körülmények között.

Hétfőn láb pihentetés volt. bár nem fájt nagyon, de kímélés üzemmódba kapcsoltam. Tegnap és ma viszont lefutottam a Rákos-patak kört, és igen élvezetes volt. Ma reggel voltam úszni is, és ez most nagyon jólesett. És utána a szauna is, szóval szuperul indult a napom. Holnap céges sörözés, így nincs futás, pénteken a szokásos pihenő, szombat-vasárnap viszont újra hosszabb távok várnak.

Most kitaláltam, hogy március első hetében tartok egy regenerálódós hetet, amikor nem lesz futás, mielőtt elkezdem a felkészülést a szezonra. Meglátom majd, hogy sikerül-e betartani. 🙂

Megnéztem a Fuss dagi, fuss című filmet, aranyos kis futós vígjáték, tud adni motivációt.

A végére már csak annyi, hogy megkóstoltam Dúzsi Tamás Marci 2012 borát, és egy kicsit csalódás volt számomra. Már hétfő óta ki van bontva a palack, de csak ma tudtam megfogalmazni, hogy mi az ami nem tetszik benne: keserű utóíze van. De nem úgy, mint a sörnek, hogy jó keserű, ez olyan rosszféle keserű. Tehát ezért nem.

Vége.

Sorry, the comment form is closed at this time.