literature review hospitality industry the importance of homework activities to students thesis what is an annotated bibliography for a research paper page numbering my thesis oraciones en ingles con la palabra do homework cover letter social work template
febr 262013
 

Bizony, már egy éve, hogy tervszerűen futok. Tavaly február 25-én határoztam el, hogy lefutom a félmaratont, az akkor legközelebbi budapesti rendezvényen, a Vivicittán. Lefutottam, és annyira jó volt, hogy nem tudtam abbahagyni (mármint a futást). Azért nem úgy, mint Forrest Gump, de nyomtam én is a kis kilométereimet. Élveztem, és élvezem még most is. Már leírtam nagy vonalakban, hogy idénre mik a tervek, ennek megfelelően el is hagyom a téli alapozó futásokat, és nekikezdek az (edzés)terv szerintieknek. Még nincs konkrét edzéstervem, de már körvonalazódik, a héten pedig véglegessé is fog válni. Ennyit a jövőről.

Sajnos a múltról, főleg a múlt hétről sok mindent nem tudok írni futás szempontjából. Nem futottam csak szombaton és vasárnap, mert valami betegségszerű dolog volt rajtam egész héten. Nem bántam nagyon, mert a térdemre ráfért a pihenés. Szombaton pedig Pusztaszabolcson futottam a Négy Évszak Maraton téli adagját. Kellemes kocogós mozgás volt, nem fáradtam el, a térdem sem fájdult meg, a futás második felére az eső is elállt. Jó volt futni, ez a lényeg! Vasárnap a februári Yours Truly volt, megint nyomtam egy 25-ös karikát, és nem esett rosszul. Viszont kiderült, hogy a térdemnek az emelkedők és a lejtők váltakozása tesz rosszat, mert hétfőn eléggé kellemetlen érzéseket tudott produkálni a duna-parti kör után. Ma reggel azért futottam egy tízest a Rákos-patak mentén, és most minden rendben volt (van). Nagyon szép kora tavaszi idő volt reggel, remélem holnap az úszás alatt is hasonlóban lesz részem. Csütörtök reggelre van még egy Rákos-patak kör betervezve, aztán jöhetnek a hétvégi hosszúk. A jövő héttől meg az edzésterv.

De ne szaladjuk ennyire előre! 🙂

Kezdetnek például egy alvás is megteszi.

Sorry, the comment form is closed at this time.