steps involved in preparing research proposal how to end a job application cover letter example of case study swot analysis personal statement sample law school real estate cover letter examples no experience what is meant by curriculum vitae in tamil essay writing on importance of trees in hindi cover letter for deputy clerk no experience
ápr 092013
 

Hétvégén másodszor kerültem meg a Velencei-tavat futva. (Meg úgy egyébként is.) Végig élvezettel, kellemes tempóban, jő időben futottam párszáz sporttárssal Magyarország harmadik legnagyobb tava körül. Az időm hat percen beüli lett kilométerenként, ezzel mintegy öt percet javítottam a decemberi teljesítményemen. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok elégedett.  A rendezvény (mert ez ugye nem verseny, hanem örömfutás) egyébként remekül meg volt szervezve, jól látható felfestések, és segítők jelezték az útvonalat, és a megtett kilométerek jelzése mellett még bíztató üzenetek is megjelentek a kritikusabb szakaszokon az aszfalton. A frissítőpontokon roskadásig volt pakolva az asztal mindenféle földi jóval, a szokásos víz-iso-banán-szőlőcukor kvartetten kívül a legkülönfélébb kekszek, sütemények, enni és innivalók kínálták magukat a futóknak. És mindezért még fizetni sem kellett, mindenki vitte, amit jónak látott, és azt osztották vissza kb. öt kilométerenként. És a végén még érmet is kaptak a célba érkezők! Tényleg a legnagyobb tisztelet a szervezőknek, hogy ezt így összehozták, és természetesen ott a helyem a következő partin is.

A múlt héten ezen kívül még kettőt futottam csütörtökön és pénteken. Az előbbi egy jóleső reggeli mozgás volt, az utóbbi pedig egy délutáni, immár a maratoni edzéstrev részeként. Ezen a héten ma mentem egy Rákos-patak kört reggel, jó időben, (a téli önmagamhoz képest) jó idővel. A hét további részében lesz még futás, most már betartva a tervet, ami az 1:45-ös félmaratonhoz és a 4 órán belüli maratonhoz vezet.

Legyen ez a végszó!

Sorry, the comment form is closed at this time.