application letter for teaching jobs organisational behaviour case study questions mera priya cartoon doraemon in hindi essay rules for essay writing pdf an essay on man summary by alexander pope sample of sociology research proposal application letter for fresh graduate pharmacist human resource cover letter sample no experience
ápr 182013
 

…és itt a Viviccitta napja! Jó lesz újra sok ember között futni Budapest legszebb részein. És bár ezt a félmaratont igazi örömfutásnak tervezem, ahol reményeim szerint élvezni fogom a tavaszi napsütést, és egy számomra kellemes tempóban tolom végig a távot, azért a rákészülő futásokat sem hanyagoltam el a héten sem.

A mai napig három Rákos-patak kört futottam, az edzéstervnek megfelelően. A tempóm egyre jobb lett a napok múlásával, pedig (érzésre) egyre kevesebb energiám volt reggelente. A mai futás, bár élvezetes volt, végig a komfortzónám felső határán futottam. Azt sajnos, hogy a pulzusom mennyi nem tudom, mert megint van valami az órámmal. Lehet, hogy megint elemet kell a mellkaspántban cserélni, pedig decemberben lett beletéve az új. Mindegy, szombaton elviszem óráshoz.

Reggel még nem mertem rövid nadrágban nekiindulni, és felül is rajtam volt az aláöltözet és a polár felső. Ez a szerelés pont ideális volt az 5-7 fokban mozgáshoz. Holnap még futok egyet délután, és akkor már nem lesz akadálya a rövid nadrág-rövid felső összeállításnak. Hivatalosan is itt van tehát a jó idő.

Ja, a futások így kerültek megőrzésre: kedd, szerda, csütörtök.

Vasárnap a Vivicitta félmaraton után lesz SUHANJ! futam, ahol 800 métert lehet futni vagy gyalogolni. Ez egy jótékonysági esemény, ahol a cél “felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők sportjának fontosságára”. Terveim szerint ott leszek én is, már csak azt kell kitalálnom, hogy mivel ütöm el az időt a félmaraton befejezése (ha minden jól megy legkésőbb 11:30), és a futam 14:20-as kezdete között. Ilyen gondjaim vannak. 🙂

Most vasárnap először találkozom “hivatalosan” a DK Team tagjaival. Persze látásból már ismerek néhányat, a blogjukról, futóversenyekről, vagy éppen a MindenFutás Egyeteméről.

Mostanában egyébként esténként, amikor nem dolgozom (és nem blogot írok) régebbi filmeket nézek, különös tekintettel a több részből álló produkciókra. Végigizgultam már a Rockyt, és most éppen a Rambo van terítéken, vagyis monitoron. Véletlenül éppen Sylvester Stallone filmek, de igazán nem szándékos a választás. Ha végeztem a dzsungelharcos történetével, akkor lehet, hogy elkezdem a Star Trek sorozatot. Azt hiszem azzal elleszek egy darabig.

Most pedig répát eszem eperrel, hogy legyen holnap reggel energiám a kettlebelhez. Inkább jó, mint rossz.

Sorry, the comment form is closed at this time.