sample cover letter for job in word format good adjectives to use in creative writing kraft foods inc 2009 case study analysis a case study of the common difficulties experienced by high school students sample job application letter for midwife cover letter samples for accounts payable
ápr 252013
 

Ma megvolt az áprilisi hivatalos mérlegelés: 63,9 kb. Pedig hízni akartam, legalább 67, de inkább 70 kg-ra. Ennek érdekében hétvégenként azért ettem rendesen magokat, sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, húst (paleo étkezés ugye, plusz sajt, plusz alkohol).

A legutóbbi péntek-szombat-vasárnap pedig csak sajtot és magokat toltam, de sokat. Ennek eredményeképpen hétfő 68,9 kg voltam, ez csökkent mára a fenti értékre. Ez elég nagy ingadozásnak tűnik, de most bejön ez a fajta étkezés: hétvégén előbb említettek, hétköznap pedig csak gyümölcs és zöldség. Így erőm is van a futáshoz és kettlebelhez, illetve praktikus : hétköznap csak az útba eső zöldésgeshez kell bemennem, nem kell kitérőt tennem más boltba.

November óta használtam a kaloriabazis.hu oldalt az elfogyasztott és elégetett kalóriák számon tartására. Nagyon jó program, és meglepően pontosnak mutatkozott le is teszteltem január-februárban. Ajánlom mindenkinek, aki fogyni akar, lehet célt rögzíteni, annak alakulását nyomon követni grafikonon és táblázatban. Persze becsületesen vezetni kell az elfogyasztott ételt és annak mennyiségét, illetve a sportok időtartamát is. Nincs “belopakodó” kalória, nincs “véletlenül” hosszabbra könyvelt edzés, van viszont szigor. És szembesülés a tényekkel a nap végén.

Szóval maximálisan hasznosnak találtam az oldalt, most azonban befejezem a használatát (egy időre 🙂 ). Azt vettem észre magamon, hogy amíg írom a kalóriákat, addig annyira figyelek arra, hogy mit és mennyit eszek, hogy nem tudok eleget enni (kivéve persze hétvégén), sőt általában direkt versenyzek azon, hogy minél kevesebb kalóriát vigyek be. Meg most, hogy futószezon van elég nehéz mindent pontosan rögzíteni. Gondolok itt arra, hogy például a frissítőpontokon elfogyasztott dolgokat nem tudom precízen megadni. Meg nem is akarom. Egyelőre tehát marad (visszaáll) a havi egy mérlegelés. Lehet persze, hogy majd később újra fogom használni, de most ennyi volt.

Száz szónak is egy a vége: szia KalóriaBázis!

Sorry, the comment form is closed at this time.