hospital admin assistant cover letter sample cover letter for laboratory technician sample essays for annotated bibliography essay on good manners in easy words second conditional homework
máj 142013
 

Igen, általában 21,1. Szekszárdon azonban 23,3 volt eddig, múlt hétvégén pedig hivatalosan kicsit több, mint 24 lett. Az endomondom 23,75-öt mért. És minden méterét élveztem. Előzetesen magamnak megfogalmazott célom ezen a versenyen a jóleső futás volt, a frissítőpontokon való fröccsözgetéssel, és titkon azért reméltem, hogy meg tudom futni az összes emelkedőt. A fröccsözésen kívül sikerült teljesítenem őket.  A futás nagyon jó volt, végig élveztem, még magamban mosolyogni is volt erőm, amikor egy-egy emelkedőre felérve ott tornyosult a következő meredek út felfelé. Azzal bíztattam magam, hogy minden “emelkedőt követ egy lejtő”, meg, hogy “ha felfelé megyünk kell menni lefelé is”. Tök jó kis közhelyeknek bizonyultak, mert, ha nem is gyorsan, de minden felfelé utat futva tettem meg. Lefelé próbáltam nem egyenes vonalban száguldani, hanem cikk-cakkban ereszkedni, nem túl gyors tempóban, kímélve a térdeimet. Ez persze azt is jelentette, hogy akiket felfelé megelőztem, azok lefelé elszáguldottak mellettem, de nem zavart, csak a keresztbe futásoknál kellett figyelnem, hogy nehogy eléjük lépjek. Így fél szemmel mindig hátrafelé nézve kocogtam lefelé. A térdeim szerencsére nagyon jól bírták, sem akkor, sem azóta nem éreztem, hogy fájnának.

A frissítőpontokon Szekszárdon tényleg van bor. 🙂 Már a rajtcsomag is tartalmazott egy palack 246 Lányvár Cuvét Dúzsi Tamástól, a frissítő pontok többségén pedig a víz és izó mellett feltűnik a fröccs is. Nem éltem a lehetőséggel sehol sem. Igazából egyáltalán nem voltam szomjas, vizet is csak néhány kortyot ittam mindenhol, inkább csak óvatosságból. A futás után azért megittam volna egy jó sört, de akkor már úgy voltam vele, ha eddig kibírtam, akkor hazáig már nem lesz gond, és ebben az esetben tudok vezetni hazafelé. Így a húgomnak, aki elkísért nem kellett a neki szokatlan autót irányítania. Viszont el kellett viselnie a szagomat egész hazaúton. 🙂 Biztos, hogy megyek jövőre is, annyira hangulatos futóesemény volt.

Az edzésterv szerinti futásokat sem hanyagoltam az elmúlt két hétben, csak nem tudtam róla beszámolni, mert nagyon sok volt a dolog a munkahelyen, és késői időpontokban értem haza. Olyankor meg már inkább aludtam. 🙂 A Borvidék Félmaraton előtti hétvégén szombaton kocogtam egy könnyed 10 km-t, a szokásos Rácalmás-Kulcs-Rácalmás útvonalon. Vasárnap aztán hosszú idő után először megfutottam a Rácalmás-Dunaújváros-Rácalmás 18 km-es körömet, amit télen sokszor teljesítettem. Ugye azért hagytam abba itt a futást, mert télen az emelkedők és lejtők miatt mindig megfájdult a térdem. Most viszont nem volt apelláta, a Szekszárdi “hegyezés” előtt ki akartam próbálni, hogy mit bírok. A próba jól sikerült, fájás nem jelentkezett, szóval bizakodva vártam az előadást.

Addig is a keddet, szerdát és csütörtököt az edzéstervnek megfelelően futással (is) töltöttem. Kedden egy laza 140-es pulzusos regenerálódós kocogás volt, szerdán egy 6×0,5 km-es résztávot sikerült abszolválni – egészen jó eredménnyel. Csütörtökön a DK Team Nagy Közös Edzésén vettem részt ismét a Margitszigeten.  Futottam megint két kört, valamivel lassabban, mint egy héttel előtte, de ugyan olyan élvezettel. Az élményt csak fokozta, hogy aznap este céges sörözés is volt, ami elég jól sikerült. Voltunk az Élesztő nevű kocsmában, ahol egy csomó kézműves sör van csapon. Én két búzát ittam, azok jók voltak, ezen a héten folytatom a kóstolást. 🙂

Pénteken kettlebel és pihenés volt, hogy szombaton aztán jöjjön a Borvidék. Vasárnap és ma kocogtam egy-egy regenerálódósat, 140-es pulzussal. Vasárnap leértékelés volt az Árkád Nike boltjában, minden cipőt 20%-kal adtak olcsóbban. Mivel úgyis esedékes volt egy futócipő beszerzése, ezért lecsaptam a remek alkalomra, és beújítottam egy Pegasus 29-et szép szürkében. Ma voltam benne először futni, és mindent rendben találtam. Méretben visszatértem a 44-eshez. Holnap egy jó kis résztáv vár ránk.

Most pedig alvás, hogy holnap reggel legyen energia. Stop.

Sorry, the comment form is closed at this time.