english essay for class 5th nervous about thesis defense soal essay seni budaya kelas xii resume cover letter if you don't know the name sample personal statement for social work grad school cover letter for executive assistant with no experience
júl 142013
 

Én tényleg csak egy kellemes, laza örömfutást szerettem volna. Hat perces ezrekkel, pusztanézéssel, meg állatnézéssel (gondolok itt pl. a szarvasmarhákra 🙂 ). Ebből majdnem minden teljesült. Csak a hat perces ezrek nem. Az idő futáshoz elég jó volt, nem túl meleg (25-28 fok), szél, jól futható sík terep. A szél mondjuk csak akkor volt jó, ha nem szemből jött, mert akkor telibe tolta az embert porral. Én konkrétan még hazafelé a buszban is annyit kapartam ki a szememből meg az orromból (papírzsepivel, no), hogy ha cserépbe tesszük virágot lehetett volna bele ültetni.

Egyébként busszal mentem-jöttem, nagyon kényelmes és gyors volt, tudtam oda-visza pihenni, olvasni, tényleg sokkal jobban megérte minden szempontból, mint az autó. Így viszonylag korán értünk le a Hortobágyra, kb. 11 óra körül. Átvettem a rajtcsomagot, majd kicseréltem a pólót, amit adtak, mert technikai helyett pamutot kaptam első körben. Aztán elmentem öltözködni, ami után ismét kicseréltem a pólót, mert az M-es méret olyan volt, mintha XS-es lett volna. Kértem egy L-eset, az már majdnem nem volt kicsi. Most vagy én nőttem ennyit vagy valami történt a méretezéskor. Megnéztem magamat, nem nőttem semmit. Összehasonlítottam a tavalyi M-es Délibábos pólómmal, és az még kicsit nagy is. Ennyit a méretekről.

Ja, mert egyébként amiről szó van az a 10. E.ON Délibáb Sportfesztivál, ami a Hortobágyon volt tegnap. Szóval átöltöztem, majd pár órát ültem a lelátón. Néztem a kerékpárosok befutóját, majd a 7 km-es versenyt, a lovasbemutatókat. Közben banánt ettem, és vizet ittam. Az élet császára voltam, na. 🙂

Aztán 15:00 -kor elindult a félmartaton, és én már beálltam volna a kellemes kis tempómra, amikor éreztem, hogy jó idő van, meg erőm is van, akkor óvatosan megyek egy kicsit gyorsabban. Igazából nem tudatm, hogy milyen tempót megyek, mert a telefont lenémítva vittem magammal a tartóban, és zenét sem hallgattam, csak az endomondo ment rajta. Viszont végig előzgettem lényegében a teljes verseny alatt, ebből gondoltam, hogy olyan nagyon rossz időt azért nem mehetek.

Az utolsó körben aztán (három hét km-es kört kellett menni) két srác elment mellettem. Gondoltam beállok mögéjük, megyek velük, amíg bírom. Nekem már kicsit gyors volt a tempójuk, kb. a 18-ik km-nél maradtam le tőlük, de végig látótávolságon belül maradtak azért.

Az utolsó kör vége tehát már nem volt az a kifejezett örömfutás, de addig tényleg könnyedén tudtam menni. Végül is a terveimből csak a hat perces ezrek nem jöttek be, mert a vége 1:46:34 lett!

Új egyéni rekord! A Hortobágyon!

Sorry, the comment form is closed at this time.