my best vacation essay informational essay format 4th grade destiny essay in english honest friendship essay sample cover letter for it professional resume hypothesis versus thesis
nov 122013
 

Itt van az igazi ősz. Tulajdonképpen mindjárt tél van. Viszonlyag hirtelen köszöntött be a hideg idő, de elhatároztam, hogy a hétvégi Balaton Félmaratonig nem veszek hosszú nadrágot. Pedig lesz még két futás a héten, az egyik ráadásul reggel – egy kellemes 140-es pulzus alatti 15 km csütörtökön. A másik pénteken munka után, aztán pihi vasárnapig.

Azért lettek ilyen furcsán a heti futások, mert a keddre tervezettet átraktam péntekre, mivel találtunk egy újonnan nyílt konditermet, amit ki szerettünk volna próbálni a héten. (Van szauna!). A próba jól sikerült, megérte elhalasztani a futást, valószínűleg ide fogunk járni a továbbiakan, ha lejárt a mostani bérletünk. Van sok érdekes gép, és egy csomó lehetőség a saját testsúlyos gyakorlatok végzésére, amire mostantól több időt szeretnénk fordítani. Szóval ezért lett a csere bere.

A múlt heti futkározásokról, amit fel kell jegyezni, hogy bár kellemesek nem voltak, de remélem hasznosnak bizonyulnak majd. Volt egy fartlek kedden reggel a patak parton, elég szomorú eredménnyel – kicsit lassúra sikeredett. Csütörtökön egy 15 km-es harmadolós futást csináltam, ez már jobban ment, úgy látszik bemelegedtem a hét közepére 🙂 . Szombaton Pusztaszabolcsra mentem volna a Négy Évszak Maraton őszi eseményére, de egy családi program közbeszólt, így csak este tudtam futni egyet, hol kevésbé, hol jobban eső esőben. Meg egy kis szélben. Ennek ellenére ezt a futást élveztem, és jól is ment. Vasárnap aztán egy kellemes 19 km-es lépcsőzős dimbes-dombos futás várt, ami jó volt a délelőtti napsütésben.

A héten tehát még nem indult be a futóélet, de már nem kell sokat aludni… Vasárnap pedig PB döntögetős futás lesz. 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.