sample of research proposal in nigeria home health aide cover letter examples writing a personal statement for a master's degree application essay protect our environment essay assignment format thesis about solid waste management pdf benefits of preparing a written business plan
dec 102013
 

Annyit elöljáróban, hogy sokkal melegebb nem lett a múlt hét óta, bár ma már a széldzsekit soknak éreztem futás közben. Talán mert nem fújt a szél. Ellentétben a szombati nappal, amikor reggel kellemesnek nem mondható fuvallatok tették színesebbé az edzésélményt. Mind a két alkalommal a XVI-ik kerületben futkároztam, elég lassú tempóban, de a kívánt pulzushatár alatt. Ez ugye 140. Mivel nem sietek, így van időm nézelődni. Már amennyire a sötétben lehet nézelődni. Annyi mindenesetre feltűnt, hogy, bár főleg családi házas övezetben kocogok, nem nagyon látok a közelgő ünnepekre való készülődés gyanánt feldíszített (kivilágított) házakat (kerti létesítményeket /pl.: fenyőfa/). Tavaly Rácalmáson elég sok ilyen volt. Persze lehet, hogy ez ott divat, itt meg nem, Na mindegy. 🙂

A múlt héten azért még történtek dolgok futás terén. Például csütörökön, amikor a Rákos-patak partján élveztem a kora reggeli klímát. És idén harmadszor voltam a mikulásos tókörön a Velencei-tónál. Itt nem PK-val futottam, hanem csak úgy, ahogy jólesett, néztem a tájat, élveztem a mozgást, szóval szuper volt minden. Egész jó időt is mentem magamhoz képest, úgyhogy igazán meg lehetek elégedve. 3 órát terveztem a tókerülésre, de 2:23 perc alatt abszolváltam. Ede 27,6 km-t mért, szemben az eddigi Endomondós 28 km fölötti eredményekkel, de miután megnéztem mások Garminos track-jét, és azok is kb ennyit mutattak megnyugodtam, hogy nem az én órám mért félre.

Tegnap voltam a RUNtottában a MindenFutás Egyetemének idei első előadásán, remek volt. Két nagyszerű futó mesélt a Sparthatloni élményeiről. A hely is jó, szóval fogok még menni, bár nekem annyira nem esik útba.

A kondiban annyi változás van, hogy pénteken egy személyi edző ad egy edzéstervet, meg megmutatja az azon lévő gyakorlatok helyes kivitelezését.

Várom már. 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.