general motors case study strategic management good governance in pakistan essay outline shadow zone my teacher ate my homework film short essay on importance of agriculture in india the show my homework login page for the compton school how to start a descriptive essay about a place
dec 182013
 

A múlt hét elég eseménydúsra sikeredett. Szerdán egy kondival indítottam. Csütörtökön aztán egy kellemes 17 km-rel kezdtem a napot. A 16. kerületben futottam ezúttal is, jó hangulatban, bár hidegben. Erre a napra esett a szokásos kéthetenkénti céges sörözés, amire ezúttal senki nem akart jönni, mondván, hogy másnap céges karácsonyi parti van. Ez engem persze nem tudott eltántorítani a tárgynapi iddogálástól sem, és felkerestem a megfelelő műintézményeket, A RUNtottában kezdtem, ahol átvettem a Futóblogos futó pólómat, és ittam egy Edelweiss-t is. Minden szuper volt: a sör és a póló is.

Innen aztán áthaladtam a Csakajósör-be, ahol, mint kiderült tényleg jó sörök vannak. Ittam nagyon finom búza és barna söröket, a hely nagyon hangulatos, bár kicsit kicsi. Pénteken aztán a reggeli kondi, és egy kis munka után részt vettem a céges karácsonyi bulin, ahol még magamhoz mérten is viszonylag sok alkoholos nedűt termeltem be, aminek az lett a következménye, hogy reggel fél hétre értem haza, úgy, hogy éjjel kettőkor jöttem el a buliból. Igen, elveszett 4 és fél óra. Szerintem valami UFO tevékenység lehet a dologban. Mondjuk nem csak az idő veszett el, hanem a telefonom is. 🙂 Jó buli volt, na.

Szombaton ezért hagytam a pulzuskontrolt, bár beállítottam a zónát, de végig csipogott Ede, hogy kicsúsztam belőle. Egy idő után már nem zavart. Futottam ahogy jólesett az új Futóblogos pólómban. Így 154 lett az átlag pulzus. Persze este azért lenyomtam pár sört, csak, hogy ne felejtsem el, hogy milyen íze van. 🙂

A vasárnapot egy igazi hosszú futással ünnepeltem meg, 30 km-t kocogtam le 140 alatti pulzussal, összekötve a patak parti és a 16-ik kerületi futó útvonalamat. Pont kiadta.

El is érkeztünk a folyó héthez, amit egy hétfői kondi-szauna kombóval terveztem felvezetni. Ebből a kondi lett csak meg, mert a szanuában sarki “meleg” uralkodott. Tegnap pedig olajcserére vittem a kocsit, szerencsére az egyik futó útvonalamon található az autószerelő is. Összekötöttem tehát a kellemeset a hasznossal, és elautóztam a szerelőhöz, majd futottam egy jót. Ma megint volt egy kis testépítés, ezúttal szaunával koronázva. Idén valószínűleg ez volt az utolsó, lejárt a bérletem, és pénteken inkább futni megyek.

Meg holnap is.

Sorry, the comment form is closed at this time.