why homework should be banned essay persuasive essay topics fashion cover letter sample occupational therapist curriculum vitae 2020 word para completar referencias personales en un curriculum vitae
márc 012014
 

Tavasz van. Naptár szerint is, meg az időjárás szerint is.

Megint megvolt a Yours Truly, megint Érden, megint 50 km, és megint nagyon jó hangulatban. Ugyan azzal a módszerrel mentünk, mint januárban, kicsit kevesebben, de ugyan olyan lelkesen. Most egy kicsit lassabb lett, és egy kicsit jobban el is fáradtam. Ennek ellenére (vagy éppen ezért 🙂 ) jó kis futás volt, az alapozó szezon utolsó igazán hosszú szeánsza.

Kedden és csütörtökön a szokásos körömet futottam meg. Azaz mégsem, mert ezúttal nem a Rákos-patak partján hasítottam, hanem a XVI-ik kerület felé vettem az irányt minkét alkalommal. Ennek főképpen egy útlezárással kombinát vasúti felüljáró felújítás volt az oka. Mindegy, valami hihetetlenül jó érezem magam mind a két futáson. Kellemes idő is volt, nem kellett túlöltözni, illetve ezúttal úgy gondoltam, hogy a nagyon alacsony pulzusomon egy (kicsit) gyorsabb tempóval segítek. bejött, és élveztem a futást. Kicsit még túl is mentem a tervezett 15 km-en, mind a kétszer 17 km-t tettem meg. Így meg így.

Ma pedig beköszöntött a tavasz, és ennek megfelelő időben mentem 30 km-t a szokásos Rácalmás-Dunaújváros útvonalamon. Jó esett ez is, szerintem egész jó tempót mentem, nem fáradtam el. Megvolt 3 órán belül.

Ami említésre méltó még, hogy vettem egy biciklit, főleg munkába járás céljából. Pénteken tekertem haza vele először, gyorsabb mint a BKV :).

Holnap még egy könnyed 30 km vár rám, aztán hétfőtől nagyüzemben munkába meg haza biciklizés lesz. Hétvégén pedig 6 órás futás Székesfehérváron.

Izgalmas hét napnak nézek elébe. Ja, és TAVASZ VAN!

Sorry, the comment form is closed at this time.