why i want to become a physical therapist essay child poverty thesis procurement manager cover letter examples shodhganga thesis in ancient history example of cover letter for nursing student how to write application letter as a receptionist in a hotel
márc 192014
 

Egyre jobb idő van, és ez jó. Ma ugyan kemény szelek borzolták a kedélyeket (és nem /csak/ az elfogyasztott kelmbibó utóhatásaként), de a futós napokon kellemes tavaszi idő volt az elmúlt másfél hétben. Olyannyira, hogy tegnap rövid nadrágban nyomtam le a 15 km-es körömet a XVI-ik kerületi útvonalamon. Ha hinni lehet az időjárás előrejelzésnek, akkor holnap is hasonló módon fogom teljesíteni az edzésterv szerinti távot.

Múlt héten csütörtökön szintén a fent megénekelt útvonalon mentem egy kanyart, és amennyire emlékszem élveztem a reggeli szaladgálást. Már ekkor is kezdett azonban furcsa lenni, hogy Ede, aki Garmin FR 410-ként született meg, mintha nem valós pulzus értéket mutatna. Ezt abból szűrtem le, hogy szerinte 182-es átlag, és 250-es max pulzussal futottam. Én meg arra alapoztam a védelmet, hogy megéltem a futás végét. Nyilván 250-es pulzus mellett felrobbant volna a szívem. Szóval vagy tényleg kőből van a keringető rendszerem központja, vagy lemerült az elem a mellkaspánt jeladójában. Az utóbbi mellett szavaztam, és szavazok még most is.

Szombaton aztán mentem Érdre, ahol egy nem túl hosszú, de annál érdekesebb és izgalmasabb futás várt rám: a hendikep futás márciusi fordulója. Voltam már ezen az eseményen januárban, sajnos februárban pont a Balboa Classic-kal volt egy napon, így akkor kihagytam. Most azonban ott voltam, és futottam egy magamhoz képest egészen jó, 23:30-as kicsivel több, mint 5 km-t. A pálya jó állapotban volt, az idő jó volt, most már nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok, így csak futnom kellett. Ez egészen jól sikerül, a célban szükségem volt néhány percre mire rendesen tudtam levegőt venni. Azért a következő alkalommal természetesen egy kicsivel még jobb időt tervezek. 🙂

Vasárnap aztán egy rövidebb hosszú futás (sic!) várt rám, ami 25 km-t jelentett, és a Rácalmás-Dunaújváros-Rácalmás útvonalon került lebonyolításra. Sajnos erről Garmin bejegyzés nem született, mert betelt Ede memóriája, és így nem tudta rögzíteni az adatokat. Mondjuk ezt minden minden km-nél kiírta, csak olyan gyorsan eltűnt a felirat, hogy nem tudtam elolvasni. Ez van, azért Endomondora kézzel felvittem a távot, és az körül belüli időt.

A héten eddig ugye kedden voltam futni, és persze megint abszurd pulzus értékeket mért az óra, szóval holnap fel sem veszem a mellkaspántot, viszont pénteken elemet cseréltetek benne. Az edzésterv legizgalmasabb része ezen a héten vasárnap lesz, amikor is egy kis dombozás vár rám. Ezt eddig nem csináltam, szóval mindenképpen kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Kerékpározás és kondi megy, mind a kettőt élvezem. Ahogy jön az egyre jobb idő a biciklizést egyre jobban. 🙂

Most pedig iszom még egy kis pezsgőt, meg eszem még egy kis epret, mert úr vagyok. 😀

Sorry, the comment form is closed at this time.