essay tungkol sa pag ibig tagalog can i end my essay with a quote modelos de curriculum vitae 2019 peru pdf essay on industrial safety in hindi writing a nursing case study uk should you have a cover letter for your resume
ápr 022014
 

…néven rendeztek éjszakai átmozgató edzést vasárnap az óraátállítás időpontjában. Egy órakkor indult a menet, és kettő – azaz három órakkor – állítottuk le a stoppert. Az Ötvenhatosok terén lévő Időkeréktől indult a futás, és ide is tért vissza. Én úgy gondoltam, hogy ezúttal futva teszem meg az oda-visza útvonalat is,  letudva a szombati és a vasárnapi edzést. Így is lett. Kellemes tavaszi éjszaka volt, vagy még annál is kellemesebb, elég volt a rövid nadrág. Kesztyűt meg sapkát azért vettem fel. 🙂 Előzetesen a 12 km-es távra jelentkeztem, amit ugyan úgy egy óra alatt kellett megtenni, mint a 10 és a 8,8 km-eset. Ebből kitalálható, hogy a futás tempója tért el a három esetben. Odafele haladtamkor aztán úgy éreztem elég lesz egy tízes is, inkább élvezem 6 perces km-ekben a futást. Egykor el is indultam a megfelelő csoporttal, és tényleg nagyon jó volt a kényelmes tempóban poroszkálni éjszaka Budapesten. Ahol bulizókkal vagy turistákkal találkoztunk, ott volt nagy vidámság, ők tapsoltak, meg integettek, meg fütyültek, meg hajráztak, mi meg vigyorogva futottunk. Az Andrássy út közepén aztán “összefutottunk” a gyorsabb tempójú csoporttal, és mire feleszméltem, már velük is tartottam. Jólesett egy kicsit gyorsítani, viszonylag könnyedén tartottam a lépést. Sajnos minden jónak vége szakad egyszer, még a futásnak is, így én is hazamentem aludni. Az új időszámítás szerint fél ötre értem otthonomba.

A múlt hétről még két kocogásról kell említést tennem. Az egyik csütörtökön volt, amikor egy 20 km-es kört tettem meg a XVI-ik kerületben. Amennyire emlékszem, laza tempójú ezer métereket mentem, nem kapkodtam, és ennek megfelelően jól is esett a mozgás. A másik esemény pénteken történt, amikor munka után pörögtem egyet a Rákos-patak mentén oda vissza. Ezt a futás egy kicsit megnyomtam, nem tudom, hogy miért, így esett jól.

Szombaton és vasárnap aztán tekertem is pár km-t, egészen pontosan a hétvége első napján 100-at, az utolsón pedig még 45-öt. Szombaton a terv az volt, hogy megnézem meddig lehet eljutni Rácalmás irányába a Duna nyugati partján. Jelentem Százhalombattáig sikerült, ott ki kellett volna menni a 6-os főútra, emi ugye tilos, ezért inkább visszafordultam. De annyira jó volt a biciklizés, hogy vasánap is nekiindultam, ezúttal csak a közeli Csömör és a XVI-ik kerület felé. Az utcákon bolyongva, élvezve a napsütést jött össze a fent említett táv. Az biztos, hogy amint lehet megyek megint kerékpározni, mert ez nagyon jó mulatság.

Ja, hogy a kondi? Azt sem hanyagolom, heti háromszor emelgetem a súlyokat.

A héten folytattam az edzésterv szerinti km gyűjtést, és hétfőn részben új helyeken futva tettem meg 17 km-t. Elmentem a Naplás-tó felé, és azt megkerülve, néhol erdei utakat is érintve (már majdnem terepfutottam 🙂 ) kalandoztam egyet.

A kedd aztán pihenő nep lett, mert vérvételen voltam. Holnap viszont vár a finom reggeli 15-ös karika.

Sorry, the comment form is closed at this time.