grooms wedding speech examples how to write application letter to hotel work education through mother tongue essay cover letter for medical research internship how much is a 600 word essay short essay on money can't buy happiness contoh cover letter bank mandiri untuk fresh graduate consumer behaviour case study pdf
máj 082014
 

Így alakult. 🙂 Eredetileg csak a Borvidék félmaratont terveztem a múlt hét végére, de aztán nem tudtam ellenálni az érdi futócsapatnak, és a Kalenji Futónapnak. Ennek megfelelően hétfőn kihívásokkal küzdöttem a járást illetően.

A szekszárdi rendezvényről tudtam, hogy igen izmos emelkedőket tartalmaz, és a tavalyi évvel ellentétben most a számát sem tévesztettem el (akkor csak háromra számítottam, és négy lett a vége), szóval nagy meglepetés itt nem ért. A célom idén is az volt, hogy minden felfelét megfussak, lefelé pedig kényelmes kocogás közben regenerálódjak. Ezzel valószínűleg teljesen más taktikát választottam, mint a többség, akik felfelé főleg gyalogoltak, lefelé meg száguldottak. Nem baj, élveztem a menetet. Szuper szervezésű rendezvény volt, és az időjárás is kegyes volt: be volt borulva, dörgött is az ég, de számottevő csapadék nem hullott. Hazafelé már annál inkább, szinte végig szakadó esőben kocsikáztam haza. Az időm valamivel jobb lett, mint tavaly, erre sem lehet panaszom. Jövőre is ott a helyem!

Vasárnap aztán Budaörsre látogattam el az érdi futócsapattal, ahol szintén dombos versenyt rendeztek. 12 km-re neveztem be. Ez a táv úgy állt össze, hogy 6 km emelkedő, de nem az a lankás fajta, hanem olyan, hogy még az ínyenc terepfutók is elismerően csettintenének, majd ugyan ez visszafelé. Ennek megfelelően a táv első és második felének átlagtempójában 2 perc (!) különbség lett.

A hétvége után tehát kicsit át kellett struktúrálnom az edzéstervemet, és keddre csak egy könnyű tízest betenni. Egész jól ment a futás a szimpla járáshoz képest. 🙂 A ma reggel aztán még mindig a könnyed futás jegyében 15 km-t vállaltam, és nem volt gond ez sem. Szombaton reggel tehát mehet a 10×800 résztáv.

Addig azonban még kell aludni kettőt, és kondizni egyet.

Sorry, the comment form is closed at this time.