ápr 182013
 

…és itt a Viviccitta napja! Jó lesz újra sok ember között futni Budapest legszebb részein. És bár ezt a félmaratont igazi örömfutásnak tervezem, ahol reményeim szerint élvezni fogom a tavaszi napsütést, és egy számomra kellemes tempóban tolom végig a távot, azért a rákészülő futásokat sem hanyagoltam el a héten sem.

A mai napig három Rákos-patak kört futottam, az edzéstervnek megfelelően. A tempóm egyre jobb lett a napok múlásával, pedig (érzésre) egyre kevesebb energiám volt reggelente. A mai futás, bár élvezetes volt, végig a komfortzónám felső határán futottam. Azt sajnos, hogy a pulzusom mennyi nem tudom, mert megint van valami az órámmal. Lehet, hogy megint elemet kell a mellkaspántban cserélni, pedig decemberben lett beletéve az új. Mindegy, szombaton elviszem óráshoz.

Reggel még nem mertem rövid nadrágban nekiindulni, és felül is rajtam volt az aláöltözet és a polár felső. Ez a szerelés pont ideális volt az 5-7 fokban mozgáshoz. Holnap még futok egyet délután, és akkor már nem lesz akadálya a rövid nadrág-rövid felső összeállításnak. Hivatalosan is itt van tehát a jó idő.

Ja, a futások így kerültek megőrzésre: kedd, szerda, csütörtök.

Vasárnap a Vivicitta félmaraton után lesz SUHANJ! futam, ahol 800 métert lehet futni vagy gyalogolni. Ez egy jótékonysági esemény, ahol a cél “felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők sportjának fontosságára”. Terveim szerint ott leszek én is, már csak azt kell kitalálnom, hogy mivel ütöm el az időt a félmaraton befejezése (ha minden jól megy legkésőbb 11:30), és a futam 14:20-as kezdete között. Ilyen gondjaim vannak. 🙂

Most vasárnap először találkozom “hivatalosan” a DK Team tagjaival. Persze látásból már ismerek néhányat, a blogjukról, futóversenyekről, vagy éppen a MindenFutás Egyeteméről.

Mostanában egyébként esténként, amikor nem dolgozom (és nem blogot írok) régebbi filmeket nézek, különös tekintettel a több részből álló produkciókra. Végigizgultam már a Rockyt, és most éppen a Rambo van terítéken, vagyis monitoron. Véletlenül éppen Sylvester Stallone filmek, de igazán nem szándékos a választás. Ha végeztem a dzsungelharcos történetével, akkor lehet, hogy elkezdem a Star Trek sorozatot. Azt hiszem azzal elleszek egy darabig.

Most pedig répát eszem eperrel, hogy legyen holnap reggel energiám a kettlebelhez. Inkább jó, mint rossz.

Sorry, the comment form is closed at this time.