nov 042013
 

Valahol ott tettem le a futásaim történetét kötögető tűket, hogy lesz holnap egy laza Rákos-patak kör. Lett is, és jó volt. Szépen lassan, de 140-es pulzus alatt élvezkedtem sötétben. Aztán – mivel pénteken munkaszüneti nap volt, és így igyekeztem haza Rácalmásra – az aznapi kondit áttetük csütörtökre. Ezen a napon tehát nem futottam, voltam ellennben céges sörözésen, ami végül is felfogható sportnak. 🙂

Pénteken, miután hazaékeztem kis falumba (város, de attól még kicsi), el is mentem rohangászni egyet. 10×300 m résztáv volt kialkudva arra a napra, amit sikeresen abszolváltam is. Ehhez Ede interval edzés képességét használtam, és meg kell, hogy mondjam, itt is jól teljesített. Még mindig maximálisan elégedett vagyok vele.

A hétvége aztán a mostanában szokásos mederben folyt tovább: szombaton 140-155-ös pulzustartományban futottam 10 km-t (amit a Garminról áttöltve az Endomonodo kicsit kevesebbnek értékelt). Vasárnap pedig végre megint egy igazán hosszút futhattam: 30 km kényelmes kocogás, és pár erősebb emelkedő volt az aznapi penzum. Teljesítettem is.

A héten két gyorsító futás lesz a patak parton, majd hétvégén sajnos ki kell hagyon a pusztaszabolcsi Négy Évszak Maraton őszi fordulóját családi program miatt. Futás azért lesz szombaton és vasárnap is, beszámolok majd róla.

Az idő mostmár egy kicsit hűvösebbre fordult, de ez nem tántorít el a reggeli futásoktól, sőt! Így lehet igazán csavargatni a hősfaktort. 🙂

Ezek voltak rövid híreink az elmúlt hétről.

Sorry, the comment form is closed at this time.