nov 122013
 

Itt van az igazi ősz. Tulajdonképpen mindjárt tél van. Viszonlyag hirtelen köszöntött be a hideg idő, de elhatároztam, hogy a hétvégi Balaton Félmaratonig nem veszek hosszú nadrágot. Pedig lesz még két futás a héten, az egyik ráadásul reggel – egy kellemes 140-es pulzus alatti 15 km csütörtökön. A másik pénteken munka után, aztán pihi vasárnapig.

Azért lettek ilyen furcsán a heti futások, mert a keddre tervezettet átraktam péntekre, mivel találtunk egy újonnan nyílt konditermet, amit ki szerettünk volna próbálni a héten. (Van szauna!). A próba jól sikerült, megérte elhalasztani a futást, valószínűleg ide fogunk járni a továbbiakan, ha lejárt a mostani bérletünk. Van sok érdekes gép, és egy csomó lehetőség a saját testsúlyos gyakorlatok végzésére, amire mostantól több időt szeretnénk fordítani. Szóval ezért lett a csere bere.

A múlt heti futkározásokról, amit fel kell jegyezni, hogy bár kellemesek nem voltak, de remélem hasznosnak bizonyulnak majd. Volt egy fartlek kedden reggel a patak parton, elég szomorú eredménnyel – kicsit lassúra sikeredett. Csütörtökön egy 15 km-es harmadolós futást csináltam, ez már jobban ment, úgy látszik bemelegedtem a hét közepére 🙂 . Szombaton Pusztaszabolcsra mentem volna a Négy Évszak Maraton őszi eseményére, de egy családi program közbeszólt, így csak este tudtam futni egyet, hol kevésbé, hol jobban eső esőben. Meg egy kis szélben. Ennek ellenére ezt a futást élveztem, és jól is ment. Vasárnap aztán egy kellemes 19 km-es lépcsőzős dimbes-dombos futás várt, ami jó volt a délelőtti napsütésben.

A héten tehát még nem indult be a futóélet, de már nem kell sokat aludni… Vasárnap pedig PB döntögetős futás lesz. 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.