jan 082014
 

Ha valaki lemaradt volna… Én nem, volt minden, ami az óév lezárásához és az új elindításához kell. Főleg futás meg buli.

Szilveszter napján az előző kettőből mindjárt három is, hiszen voltam délelőtt Érden futni. Kétszer. A “hivatalos” futás után még rátettünk pár km-t, kellemesen, kocogva. Jó volt.

Aztán jött az esti buli, ami elég jó sikerült szokás szerint. 🙂

Majd immár 2014-ben mivel is indíthattam volna, mint egy (józanító) 21 km-rel? Na jó, kicsit több lett, mert Székesfehérváron futottam, ahol eddig még soha sem, és csak úgy mentem, amerre vitt a lábam. Alig találtam vissz a kocsihoz. 😀

Másnap a végére értem a “téli szünetnek”, már ami a Rácalmáson tartózkodásomat illeti. Ennek bánatára mentem egy kört Dunaújvárosban is. Vagyis többet, mert lépcsőztem is vagy háromszor, aztán a vége 36 km lett. Szép lassan. Próbáltam itt is tartani a 140-es pulzushatárt, de a lépcsőn mindig elszállt. Ez van.

Meg az, hogy a következő négy napban nem tudtam futni, mert céges síelésen vettem részt valahol Ausztriában. Eléggé tartotttam attól, hogy – mint tavaly – nagyon és sokáig fog fájni a térdem a téli havas sport után, de idáig minden rendben lévőnek tűnik. Tegnap kocogtam egy újévi átmozgató Rákos-patak kört reggel, és nagyon jól esett.

Ma a kondi is elkezdődött, és végre sikerült összehozni a találkozást egy személyi edzővel, szóval mostantól egy “igazi” kondis edzésterv alapján nyomom. Szuper!

Haladnak tehát a dolgok.

Sorry, the comment form is closed at this time.