márc 012014
 

Tavasz van. Naptár szerint is, meg az időjárás szerint is.

Megint megvolt a Yours Truly, megint Érden, megint 50 km, és megint nagyon jó hangulatban. Ugyan azzal a módszerrel mentünk, mint januárban, kicsit kevesebben, de ugyan olyan lelkesen. Most egy kicsit lassabb lett, és egy kicsit jobban el is fáradtam. Ennek ellenére (vagy éppen ezért 🙂 ) jó kis futás volt, az alapozó szezon utolsó igazán hosszú szeánsza.

Kedden és csütörtökön a szokásos körömet futottam meg. Azaz mégsem, mert ezúttal nem a Rákos-patak partján hasítottam, hanem a XVI-ik kerület felé vettem az irányt minkét alkalommal. Ennek főképpen egy útlezárással kombinát vasúti felüljáró felújítás volt az oka. Mindegy, valami hihetetlenül jó érezem magam mind a két futáson. Kellemes idő is volt, nem kellett túlöltözni, illetve ezúttal úgy gondoltam, hogy a nagyon alacsony pulzusomon egy (kicsit) gyorsabb tempóval segítek. bejött, és élveztem a futást. Kicsit még túl is mentem a tervezett 15 km-en, mind a kétszer 17 km-t tettem meg. Így meg így.

Ma pedig beköszöntött a tavasz, és ennek megfelelő időben mentem 30 km-t a szokásos Rácalmás-Dunaújváros útvonalamon. Jó esett ez is, szerintem egész jó tempót mentem, nem fáradtam el. Megvolt 3 órán belül.

Ami említésre méltó még, hogy vettem egy biciklit, főleg munkába járás céljából. Pénteken tekertem haza vele először, gyorsabb mint a BKV :).

Holnap még egy könnyed 30 km vár rám, aztán hétfőtől nagyüzemben munkába meg haza biciklizés lesz. Hétvégén pedig 6 órás futás Székesfehérváron.

Izgalmas hét napnak nézek elébe. Ja, és TAVASZ VAN!

Sorry, the comment form is closed at this time.